POVABILO: odprto državno prvenstvo v pomnjenju Memoriada

Tudi letos EIC Univerzum Minerva Maribor v sodelovanju z Nacionalnim svetom miselnih športov Slovenije prireja že šesto odprto državno prvenstvo v pomnjenju za posameznike, »Memoriada 2014«, ki bo potekalo v soboto, 15. marca 2014, prostorih OŠ Tabor I v Mariboru (Ulica Arnolda Tovornika 21). Z izvedbo državnega prvenstva v pomnjenju se vsako leto v slovenski prostor vnesejo sodobna dognanja in metode pomnjenja ter se na takšen način ljudi vzpodbudi k treniranju spomina, ki je ključen za uspešno učenje. Sposobnost učenja je konkurenčna prednost in prav učenju učenja je namenjen projekt Memoriada.

 Državno prvenstvo v pomnjenju je namenjeno vsem, ki želijo preizkusiti svoj spomin, ne glede na starost ali izobrazbo. Tekmovalne discipline so zasnovane tako, da se merijo le spominske sposobnosti tekmovalce v posameznih starostnih skupinah, ne pa posameznikovo znanje iz posameznega področja. Tekmuje se v 10 disciplinah (pomnjenje binarnih števil, naključnih števil, datumov zgodovine in prihodnosti, obrazov in imen, naključnih besed, abstraktnih slik, 10 minutnih kart, govorjenih števil, polurnih števil in hitrostnih kart) po pravilih Svetovne organizacije miselnih športov (World Memory Sports Council).

EIC Univerzum Minerva Maribor zbira prijave praviloma do pričetka tekmovanja. Prijavite se lahko tudi preko elektronske prijavnice na spletni strani tekmovanja (memoriada.eu). Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 234 21 30 ali 051 244 399 oziroma preko elektronskega naslova info@memoriada.eu.

Dobrodošli na 6. državnem prvenstvu v pomnjenju. Dobrodošli na Memoriadi14.!

 

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

*

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>